27 Δεκ 2009

27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2009, πραγματοποιήθηκε μια αντι-ρατσιστική πορεία, στο κέντρο της Λευκωσίας, για να εμποδίσει μια άλλη πορεία που είχε προγραμματιστεί από την ΕΛΑΜ. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, άντρες και γυναίκες, ελληνοκύπριοι, τουρκοκύπριοι, και αλλοδαποί, οι οποίοι συνένωσαν τις φωνές τους για να ακουστεί δυνατά 'Όλοι μαζι για να φύγουν οι Ναζί', 'Κάτω τα χέρια απο τους μετανάστες' κτλ.
Η σημερινή ημερομηνία είναι σημαντική για να μείνει στο μυαλό μας, ότι ξυπνήσαμε, αντιστεκόμαστε και προσπαθούμε να διώξουμε έξω από αυτή τη χώρα όσους προσπαθούν να περάσουν φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα. Φαινόμενα ξυλοδαρμού των μεταναστών κατά τις βραδινές ώρες στην παλιά Λευκωσία, ανήκουν σε λογικές του παρελθόντος, οι οποίες επ' ουδενί δεν θέλουμε να επιστρέψουν και ν'αναπτυχθούν στην Κύπρο ... στην Κύπρο που θέλουμε να πάει μπροστά. Απάνθρωπες συμπεριφορές εναντίον μεταναστών πρέπει να σταματήσουν.
Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας Καλές Γιορτές, και ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους ότι καλύτερο, και πολύ καλές προοπτικές για εμάς και τη χώρα στην οποία ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: